Equip humà

Us convidem a conèixer l’equip humà de l’escola, que n’ és l’actiu més important i valuós.

El talent, el compromís i la motivació genuïna de totes les persones i, especialment, de l’equip docent són essencials a l’hora de transmetre a l’alumnat el respecte pels valors, la passió pel coneixement i l’alegria d’aprendre. Les nostres professores i professors estan altament qualificats i especialitzats i tenen experiència contrastada. L’idioma comú d’aquest equip de professors de nacionalitats, cultures i accents diversos, que comparteixen la il·lusió de formar part d’un nou projecte educatiu tan avançat com inclusiu, és l’anglès.

Direcció i coordinació

Jonathan Day

Director de l’EIC. Professor de Secundària de Llengües (Anglès, Francés i Alemany).

He treballat i ensenyat al Regne Unit, a França, a Alemanya i a Espanya. Tinc una àmplia experiència en l’àmbit de l’educació i la gestió, i crec fermament que l’educació és tan important fora com dins de l’aula. Vaig fer la meva primera carrera a la Universitat d’Oxford i després em vaig formar com a professor a la Universitat de York. Al Regne Unit vaig ser membre del patronat del National Centre for Languages i vaig ser gerent regional de la xarxa Comenius al sud-est d’Anglaterra. Durant molts anys he promogut i dinamitzat intercanvis i trobades de joves a escala internacional. M’he format per a la direcció i la impartició de programes IBd. L’EIC és la síntesi perfecta de tot el que he somiat que cal aportar al món de l’educació.

Hermínia Martí

Sotsdirectora (Pre-school i Primària). Coordinadora Sòcrates Educa

Soc pedagoga especialitzada en gestió de centres educatius i certificada per la Direcció de Programes IBd. Sempre he estat vinculada al sector educatiu com a professora i en la direcció de centres i projectes educatius. També tinc experiència en el sector empresarial, ja que vaig crear una empresa de serveis esportius i educatius. Soc sotsdirectora de l’EIC, responsable de liderar i de garantir la implementació del projecte educatiu Sòcrates Educa.

Cristina García

Sotsdirectora (Secundària). Professora de Secundària de Llengua i Literatura Castellana.

Llicenciada en Filologia Hispànica. Compto amb una àmplia experiència en el món de l’educació al Regne Unit i en programes IB. La meva carrera professional ha estat sempre vinculada a aspectes de la millora i el desenvolupament de l’aprenentatge dels alumnes de secundària i batxillerat. M’agrada treballar amb equips i entorns educatius internacionals.

Ángeles Martos

Coordinadora del Departament Psicopedagògic (ADEPP)

Soc psicopedagoga i mestra d’infantil. Treballo a l’EIC des de la seva posada en marxa. L’atenció i la dedicació a l’alumnat són la meva passió. Coordino un equip d’especialistes que donem suport psicopedagògic a totes les àrees de l’escola. És una sort poder liderar aquest projecte en una escola que aposta per la inclusió i l’atenció individualitzada a l’alumnat.

Anna Margalef

Coordinadora d´ESO. Professora de secundària de llengua i literatura catalana.

Ja fa molts anys que contribueixo al creixement del projecte educatiu de l’EIC. Soc filòloga anglesa i he viscut a Dublín. M’apassionen les llengües i tot el que està relacionat amb les lletres. Treballo amb l’alumnat de secundària; m’agrada poder-los ajudar i parlar-hi de qualsevol tema que els pugui preocupar o interessar.

Marc Ferré

Coordinador de primària. Líder Alexia de primària.

Fa molts anys que soc mestre i actualment sóc coordinador de primària. Vaig cursar part dels meus estudis a la Universitat de York. És una satisfacció poder coordinar un equip de professionals de nacionalitats diferents, trajectòries internacionals i diversitat de mirades educatives.

Meritxell Serra

Coordinadora de preescolar

Formo part del projecte educatiu de l’EIC des del seu inici; l’he vist créixer i és una satisfacció ser part activa de la seva evolució. Sempre he treballat en l’àmbit de l’educació infantil i en el passat vaig participar en la posada en marxa de l’Escola Infantil Montessori de Cambrils, on vaig treballar 10 anys. La meva passió són els infants, i és molt gratificant veure els canvis que experimenten i com es desenvolupen i creixen com a persones en un projecte apassionant i tan singular com el de l’EIC, on donem màxima atenció a l’educació dels més petits, de P1 a P5.

Infantil

Ana Aluja

Mestra d’educació infantil

Treballo a l’àrea d’infantil de l’escola des del seu inici. He viscut la seva posada en marxa i he participat en la creació del projecte. He viscut a Irlanda i a Malta. Soc una mestra vocacional. Contribuir en el desenvolupament global dels infants en aquesta etapa i establir les bases dels seus futurs aprenentatges, és la meva passió. 

Laia Aznar

Mestra d’educació infantil

Treballo a l’EIC des de fa uns anys, sempre vinculada a l’etapa d’infantil. Vaig estudiar al Regne Unit, una experiència única a nivell professional i personal. M’agrada la llengua anglesa i gaudeixo molt de la immersió lingüística que ens ofereix el projecte educatiu de l’escola.

Jasmina Bergada

Tècnica d'educació infantil

Soc espanyola, però la meva mare és britànica. Soc trilingüe: anglès, castellà i català. Treballo amb l’equip de mestres de preescolar i col·laboro de manera molt activa en totes les activitats educatives, creatives i innovadores que es duen a terme a l’escola. M’encanta ensenyar i conviure en la meva llengua materna.

Magda Brull

Tècnica d'educació infantil

He viscut al Regne Unit i he treballat sempre en l’àmbit de l’educació i dels infants. M’agrada participar en la vida de preescolar i promoure-hi activitats creatives i dinàmiques per als infants; és un goig veure’ls aprendre i créixer.

Lewis Bush

Mestre d'educació infantil i primària

Anna Clarke

Tècnica d'educació infantil

Elizabeth Dobbins

Tècnica d'educació infantil

Soc americana, de Florida. Parlo de manera fluida anglès, castellà, català i francès, i tinc un nivell intermedi d’alemany. Vaig fer els meus estudis a França i després vaig tornar als Estats Units. M’encanten les criatures i estic molt contenta de treballar a l’EIC.

Emma Hogarty

Mestra d’educació infantil

Soc britànica i he treballat com a mestra a diverses escoles internacionals. Vaig viure durant uns anys a Barcelona i després vaig marxar de nou a l’estranger. La meva última experiència abans d’incorporar-me a l’EIC va ser en una escola a Tailàndia. Estic contenta de tornar a ser en aquest país. M’encanta fer classe als més petits.

Katie Lea

Mestra d’educació infantil

Soc anglesa i he treballat en una escola internacional de Kuwait. M’agrada proposar nous reptes als alumnes i fer-hi activitats creatives i manualitats. Gaudeixo molt descobrint llocs nous.

Kaliopi Misheva

Mestra d’educació infantil

Vaig néixer i créixer a Macedònia i tinc la doble nacionalitat. Fa molts anys que visc a Catalunya, on faig de mestra d’infantil. M’agrada molt jugar a vòlei. Parlo macedoni, anglès, castellà i català, i tinc nivell intermedi de serbocroat i de búlgar. M’encanta el projecte d’escola verda.

Montserrat Mundó

Tècnica d'educació infantil

Vaig néixer a Veneçuela, on vaig ser professora d’anglès i de fotografia. Després vaig viure una temporada a Nova York. M’agrada molt estar aprop dels més petits i ajudar-los en el seu dia a dia. Llegir i conèixer llocs nous són la meva passió.

Ellada Musayeva

Tècnica d'educació infantil

Anna Schillacci

Mestra d’educació infantil

Tinc doble nacionalitat americana i espanyola. Vaig estar treballant un temps a Florida i vaig aprofundir en la metodologia Montessori. Fa molts anys que col·laboro i ajudo a fer créixer el projecte educatiu de l’EIC, sempre al costat dels més petits.

Laia Serra

Mestra d’educació infantil

Treballo a l’EIC des de l’inici i posada en marxa d’aquest projecte. Sempre he estat vinculada a l’àmbit de l’educació i els infants. He viscut a Irlanda i al Regne Unit. Soc una apassionada de la fotografia i de l’art.

Julie Smith

Tècnica d'educació infantil

Tinc nacionalitat britànica. Soc feliç treballant amb infants i donant suport a tot l’equip de preescolar de l’EIC. Sempre estic disposada a ajudar i també participo en els programes d’estiu de l’escola.

Laia Solé

Tècnica d'educació infantil

He viscut a França i a Irlanda, una experiència que m’ha fet créixer a nivell professional i personal. Abans d’entrar a l’EIC ja havia estat a altres escoles bressol, però m’agrada molt la singularitat d’aquest projecte i poder exercir la meva professió en un ambient internacional i d’immersió en la llengua anglesa.

Primària

Cecilia Albo

Mestra de primària i Líder de Ciències

Em considero una mestra vocacional: els infants i l’educació són la meva passió. He treballat a Irlanda i a Alemanya; estic familiaritzada amb els currículums irlandès, alemany, britànic i espanyol. A l’EIC tinc l’oportunitat de transmetre i desenvolupar el projecte de ciències amb els nens i nenes de primària.

Artur S. Bosch

Mestre de primària

Treballo a l’EIC des dels seus inicis. Soc mestre especialista a primària. M’agrada fer les classes molt dinàmiques i interactives i fer servir les TIC en les activitats d’aprenentatge. He viscut una temporada a Hongria. M’encanten els videojocs i pintar miniatures.

Martha Casal

Mestra d’educació primària

Les meves llengües maternes són l’anglès, castellà i el català, i també parlo francès, portuguès i una mica d’alemany. M’encanta treballar en entorns internacionals. Soc mestra de primària i tinc experiència prèvia a altres escoles com a professora d’anglès. M’agrada fomentar la creativitat dels alumnes.

Arturo Castro

Mestre d'educació primària

He viscut i treballat com a professor de primària al Regne Unit, principalment com a coordinador d’Educació Física. M’agrada l’educació, l’esport i els valors que es transmeten amb la seva pràctica. Sempre he jugat a futbol i he competit en la tercera divisió de futbol sala espanyol.

Pilar Chávez

Mestra d’educació primària

Tinc una àmplia experiència professional com a mestra d’educació primària a escoles internacionals. He estat vivint i treballant a Suècia i a Singapur. M’agrada molt viatjar i conèixer altres cultures. És molt enriquidor i satisfactori treballar a l’EIC, un projecte multicultural i internacional.

Noé Fores

Especialista en música (preescolar i primària)

He impartit classes d’Educació Musical a diverses escoles. Tinc la sort de poder treballar ensenyant el que més m’apassiona, la música. M’agrada fer les classes creatives, utilitzant la percussió corporal a l’aula i altres eines innovadores que desperten l’interès dels infants per la música.

Maite García

Mestra d'educació primària. Líder de Projecte

He desenvolupat la meva trajectòria com a mestra principalment a l’EIC, on vaig incorporar-me a l’inici del projecte. He viscut a Irlanda i parlo de manera fluida l’anglès, idioma que m’encanta i que tinc la sort de poder parlar cada dia a l’escola. M’agrada veure créixer i acompanyar els meus alumnes en moments clau del seu desenvolupament com a persones.

Lydia Gimeno

Mestra d’educació primària

He viscut a Brighton i he treballat com a mestra en una escola de primària i donat suport a nens i nenes amb necessitats molt diverses. Per la meva trajectòria, estic familiaritzada amb les classes en línia. Soc una apassionada del ioga i de la meditació, i toco l’ukulele.

Angie Li

Professora de primària Llengua xinesa

Soc xinesa, he viscut un any al Japó i ara ja fa uns anys que visc a Espanya. M’encanta poder ensenyar el meu idioma a infants d’arreu del món. A l’EIC gaudeixo de la gran capacitat d’aprenentatge dels nens i nenes de primària per aprendre noves llengües i cultures.

Natalia Linares

Mestra d’educació primària

Soc mestra de primària, gaudeixo molt treballant amb els més petits i soc especialista en matemàtiques. He viscut a Oxford i a Londres, i m’encanta poder parlar en anglès durant la meva jornada escolar i conviure amb diversitat de cultures i nacionalitats.

María Mascaró

Especialista de l´Àrea de Desenvolupament Psicopedagògic (ADEPP)

Formo part de l’equip de l’EIC des dels seus inicis, l’he vist créixer. Soc pedagoga i dono suport psicopedagògic de manera individualitzada o en petit grup als alumnes de primària; m’agrada ajudar-los a créixer. Vaig viure a Londres una temporada que va representar, per a mi, una experiència molt enriquidora personalment i professionalment.

María Morales

Mestra d’educació primària

He viscut i treballat com a mestra en entorns internacionals com el Regne Unit i Austràlia, una experiència molt enriquidora a nivell personal i professional. M’agrada poder ajudar i donar suport als alumnes i contribuir al seu creixement i desenvolupament.

Kimberley Neal

Mestra de primària. Líder de noves incorporacions

Soc britànica i he treballat molts anys com a professora de primària en una escola a prop de Manchester. Tota la meva trajectòria professional se centra en l’ensenyança a primària. M’agrada treballar amb els infants d’aquesta etapa, que aprenguin moltes coses i ajudar-los a ser millors persones.

Christina Pablo

Mestra d'educació primària i Líder de Llengües

Vaig néixer en una família internacional, vaig créixer als Estats Units amb dues llengües, cultures i passaports: l’americà i l’espanyol. He estat professora a escoles del Japó, d’Indonèsia, d’Anglaterra i d’Espanya. La diversitat de currículums m’enriqueix i tinc un ferm compromís amb la millora de la pràctica docent. L’educació i els infants són la meva passió, i la meva especialitat, les llengües.

Marcin Pawlowski

Mestre d'educació primària

Elena Petrova

Suport Àrea de Desenvolupament Psicopedagògic (ADEPP)

Col·laboro amb l’ADEPP en el procés d’adaptació i d’integració del nou alumnat a l’escola. Soc de nacionalitat russa i parlo de manera fluida rus, anglès, castellà, francès i japonès. He viscut i treballat a l’Àfrica, als Estats Units, a Suïssa i al Japó.

Amy Pringle

Mestra de primària

Iris Pujol

Mestra d’educació primària

He liderat projectes educatius d’intercanvi a Gal·les, Irlanda i Anglaterra, fet que m’ha permès passar molts estius a l’estranger i consolidar l’idioma anglès. Fa molts anys que estic exercint de mestra de primària a l’EIC, on he tingut l’oportunitat de desenvolupar i aportar la meva passió per l’educació.

Rita Raudoniute

Mestra d'educació primària

Secundària i Batxillerat

Marta Abadías

Professora de matemàtiques

Angel Añor

Professor d’educació secundària Especialitat en literatura i llengua catalana i castellana

He viscut a Berkeley (Califòrnia) i a Brighton (Anglaterra). La meva especialitat és l’ensenyança de les llengües i, a part de ser professor de català i castellà, també estic format per ensenyar espanyol com a llengua estrangera per a l’alumnat internacional.

Carme Àvila

Professora d’educació secundària Especialitat en ciència i matemàtiques

He viscut a Àustria i parlo de manera fluida anglès, castellà i català, i tinc nocions d’alemany. La meva especialitat són les ciències, i ensenyo física, química i matemàtiques. M’agrada ajudar els alumnes a consolidar els seus coneixements i a gaudir de les seves aplicacions.

Caterina Blanco

Especialista en música (secundària)

Soc mestra de Música a l’EIC des de gairebé el principi de l’escola. M’encanta poder transmetre als alumnes els meus coneixements i la meva passió per la música. Des de l’àrea artística de l’escola promovem l’expressió i la creativitat del nostre alumnat a través de múltiples formats i activitats.

César Díez

Professor d´Art de Primària i Secundària

Soc pintor i he viscut a Maastricht (Països Baixos), on vaig acabar la carrera d’Art. Gaudeixo molt del que faig, l’art és la meva passió i m’agrada poder fer créixer els meus alumnes en aquest àmbit: l’expressió artística en el seu sentit més ampli.

María Ester

Especialista de l´Àrea de Desenvolupament Psicopedagògic (ADEPP)

Soc pedagoga i dono suport als alumnes de l’aula d’acollida de secundària. He viscut a Niça i parlo de forma fluida anglès, català i castellà, i continuo avançant amb el francès. La gestió de la diversitat i de la pluralitat de llengües és el meu repte diari per ajudar acadèmicament, emocionalment i socialment el nou alumnat que arriba a l’escola o que té necessitats especials.

Grahame Evans

Professor d’educació secundària Especialitat en llengua anglesa

Soc britànic, però fa molts anys que visc a Catalunya. Soc trilingüe: anglès, castellà i català. Tinc una àmplia experiència en l’àmbit docent, he estat molts anys professor a la Universitat de Lleida, on impartia classes de llengua anglesa. M’he incorporat al projecte educatiu de l’EIC per la seva singularitat i entorn educatiu internacional.

Cristina Farré

Professora d'economia i empresa

Lluís Ferrer

Professor d’educació secundària Especialitat en tecnologia

Soc especialista en enginyeria mecànica i soc trilingüe: anglès, castellà i català. Soc professor de Tecnologia a l’EIC, al projecte de Petits Enginyers. La meva experiència és tant en l’àmbit docent com en el sector industrial. M’agrada que els meus alumnes aprenguin de manera pràctica i participativa.

Manel Franquet

Professor d’educació secundària Especialitat en matemàtiques

Soc professor a l’EIC des dels inicis de l’escola. He tingut la sort de veure’n i viure’n el creixement. La meva especialitat són les matemàtiques, però també imparteixo Teoria del Coneixement i Filosofia als més grans. Lidero i coordino la gestió de dades de secundària que apareixen a Alexia, la plataforma de comunicació entre pares i mares, professorat i alumnat de l’escola.

Lorena Gazzola

Professora d’educació secundària Especialitat en matemàtiques i ciència

Soc italiana i he viscut a Anglaterra, on vaig cursar el PhD en Física i Astronomia. També he viscut a Alemanya. Parlo de manera fluida italià, anglès, castellà i català. Fa molts anys que estic implicada en el projecte educatiu de l’EIC i lidero el Departament de Matemàtiques de secundària i de batxillerat nacional i internacional.

Isabel González

Professora d’educació secundària Especialitat en biologia

He viscut a Polònia i al Regne Unit, on vaig treballar com a professora de ciències, que és el que més m’apassiona. M’agrada promoure l’aprenentatge significatiu i pràctic. On més gaudeixo amb els alumnes és al laboratori, on podem experimentar i posar a la pràctica els coneixements adquirits.

Elliot Hsiao-Williams

Professor d’educació secundària Especialitat en llengua xinesa

Soc taiwanès i britànic. Parlo de manera fluida xinès mandarí, anglès i castellà. He estat molts anys responsable de departament, promovent l’ensenyança del mandarí a diverses escoles de Londres. M’agrada ensenyar la meva llengua, costums i cultura a l’alumnat de secundària i BAT & IB de l’EIC.

Lynne Malcolm

Professora d’educació secundària Especialitat en ciències socials

Soc escocesa. Parlo anglès com a llengua nadiua, i castellà i català. Ensenyo Ciències Socials i acompanyo els alumnes nouvinguts en la seva immersió i aprenentatge de la llengua anglesa. Soc una amant dels animals.

Zoey Mee

Professora d’educació secundària Especialitat en llengua anglesa

Soc britànica i he viscut a Sud-àfrica. Soc trilingüe: anglès, castellà i català. Tinc una àmplia experiència com a professora d’anglès. Crec fermament que l’idioma s’aprèn i es viu; m’agrada promoure l’aprenentatge actiu i l’expressió lingüística en la seva mirada més àmplia. M’encanten la literatura i l’art.

Laia Montserrat

Professora d’educació secundària Especialitat en llengua i literatura catalana

Soc professora de català. M’agrada poder ensenyar l’idioma local a alumnes de tantes nacionalitats. El meu objectiu a l’EIC és despertar l’interès dels estudiants i ensenyar-los la nostra llengua, cultura i història lingüística.

Rachel O'Donovan

Professora de matemàtiques

Conxa Packard

Professora d’educació secundària Especialitat en business

Tinc nacionalitat americana. Parlo de manera fluida anglès, català, castellà, francès i tinc un bon nivell d’italià. He viscut i treballat en el sector educatiu i empresarial a Guatemala, França, Itàlia i Espanya. M’agrada explicar als meus alumnes l’economia des d’un vessant molt pràctic, internacional i global.

Cristina Pérez

Professora d’educació secundària Especialitat en ciències naturals

Soc una apassionada de les ciències i em motiven els entorns internacionals. He estudiat als Estats Units i he fet part de la meva recerca científica a Dinamarca. He treballat en projectes internacionals de l’àmbit sanitari. L’educació i la ciència són ara el meu dia a dia.

Neus Roig

Professora d’educació secundària Especialitat en ciències socials

Soc una apassionada de la història, de l’art i de la meva professió. Em vaig especialitzar en museologia i gestió del patrimoni cultural. Sempre he treballat en l’àmbit de l’educació i en diferents entorns i escoles internacionals.

Carmen Santamaría

Professora d’educació secundària Especialitat en llengua i literatura castellana

Nascuda a Nicaragua, soc especialista en filologia espanyola i en programes de recerca humanística. Sempre he treballat en l’àmbit educatiu. He fet classes d’espanyol a les universitats de Massachusetts i de Malta. M’agrada molt aprendre idiomes i gaudeixo ensenyant la meva llengua als meus alumnes.

Santiago Schmidt

Professor d’educació secundària Especialitat en biologia

Soc alemany i colombià. Parlo de manera fluida alemany, anglès i castellà. Soc especialista en biologia i filosofia de la ciència. La meva última experiència abans d’incorporar-me a l’EIC va ser al col·legi alemany de Medellín com a professor de Biologia i Ciència. La meva passió és visitar museus i biblioteques.

Xavier Tobías

Professor d’educació secundària Especialitat en educació física

He viscut i treballat a escoles de Londres i de l’Aràbia Saudita com a coordinador d’esports. A Barcelona, d’on soc natural, també he estat professor a diferents centres educatius. M’agrada fomentar l’esport i potenciar els talents naturals de cada nen i nena en aquest àmbit.

Si vols sumar-te al projecte i formar part del nostre equip, fes-nos arribar el teu CV:

Treballa amb nosaltres

Departament de Recursos Humans
rrhh@escolainternacional.org